Mitä jos aloitettaisiin uusi vuosi terveellisellä pastalla? Makrobiosin ihanista luomufusillipastoista loihdit vaikka minkälaisia reseptejä – nämä gluteenittomat pastat ovat mielettömiä proteiinipommeja! Ja mikä parasta, keittoaika on vain neljä minuuttia, joten arjen kiireisiin nämä ovat super!

Pastoista löytyy kolme eri vaihtoehtoa: punainen linssi, vihreä linssi ja kikherne. Mikä voisi olla sinun suosikkisi? Tiesitkö, että pavut ja linssit poistavat väsymystä, terävöittävät henkistä vireyttä, vahvistavat hermoja ja aivojen toimintaa! Ne sisältävät erittäin paljon antioksidantteja sekä monia kivennäis- ja hivenaineita. Mieletöntä eikös!

Aina valmiin pasta-annoksen ei tarvitse raskas ja kermainen. Tähän reseptiin voit vaihdella kasviksia oman maun taikka satokauden mukaan.

Raikas mutta hivenen tulinen resepti alkaneeseen uuteen vuoteen:

n. 4 henkilölle

1 pss Makrobios Kikhernefusilli 250g
1 keltainen luomupaprika
1 mieto punainen luomuchili
1 luomupunasipuli
1/2 pss luomubabybinaattia (n. 50g)
2 luomuvalkosipulinkynttä
500 g luomutomaattimurskaa
yrttejä oman maun mukaan
maustamiseen ruususuolaa, pippuria, oreganoa

Huuhtele vihannekset. Pilko paprika, sipuli ja chili suikaleiksi sekä hienonna valkosipuli. Kuullota sipuli ja valkosipuli kuumalla pannulla oliiviöljyssä. Lisää vihannekset, mausteet ja lopuksi tomaattimurska. Keitä pasta pussin ohjeen mukaisesti. Muista, että pastan keittoaika on vain 4 minuuttia ja että kypsentyminen tulee katkaista huuhtelemalla valmis pasta nopeasti kylmällä vedellä. Yhdistä pasta tomaattikastikkeeseen ja nauti!
Tarjoile sellaisenaan tai ripottele päälle parmesaania/ravintohiivahiutaleita. Voit lisätä vielä basilikaa, korianteria tai muuta lempiyrttiäsi makua tuomaan!