Piknik-kausi avataan virallisesti vappuna. Mitä olisi siis piknik ilman suussa sulavia suupaloja ja mikä tärkeintä, kuplivaa? Tänä vuonna Makrobios ylpeilee puiston kovimmalla piknik-korilla, joka täyttyy mitä ihanimmista ja samalla myös terveellisimmistä herkuista!

Juo kuplivaa ja suolistosi kiittää! CAPTAIN KOMBUCHA -perheessä on uusi tulokas – inkivääri! Terveysvaikutuksistaan tunnetut kombucha-juomat valmistetaan käsin laadukkaimmista luomuraaka-aineista. Luontaisesti fermentoituneet ja makeutetut, probioottiset kombuchat sisältävät entsyymejä, jotka edistävät hyvinvointia.

Suikerot, joista voit nauttia hyvällä omallatunnolla? HIPPEAS-kikhernesuikerot, jotka ovat sekä luomulaatuisia ja täynnä proteiineja. Far out faijta on yksi neljästä herkullisesta makuvaihtoehdosta. Keveät, rapean rouskuvat ja kuitupitoiset kikhernesuikerot maistuvat hyvältä ja tekevät samalla hyvää. Jokaisesta myydystä pussista annetaan lahjoitus Farm Africa -järjestölle.

Gluteenittomia keksejä vailla? Ei hätää, KOOKIE CAT keksit sopivat mainiosti myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville herkkusuille, ja makuvaihtoehdot Chia Lemon ja Vanilla Choc ovat vaarallisen koukuttavia. Keksien pohjana on cashew-pähkinä ja kaura, joiden myötä keksien GI (glykeeminen indeksi) on luonnollisesti matala. Vegaaninen, käsintehty luomukeksi sopii siis sekä herkutteluun että välipalaksi.

BEAR Yoyo -hedelmänauhat ovat helppoja naposteluherkkuja karkkien sijaan koko perheelle. BEAR Yoyo -pakkaus sisältää kaksi leveää nauhaa, jotka aukeavat kuin jojo! Kyseessä on siis loistava välipala, jonka resepti on erittäin simppeli: aitoja marjoja ja hedelmiä, ei yhtään mitään muuta. Tämä hedelmäinen ja marjainen välipala ei siis sisällä lisäaineita tai sokeria. Trooppinen Mango-hedelmärulla sopii mainiosti vapun piknik-koriin.

LE PAIN DES FLEURS valmistaa täyteläisen maukkaita ja rapeita gluteenittomia luomunäkkileipiä. Sarjan valikoimassa on useita täysin luonnollisiin aineksiin pohjautuvia, runsaskuituisia makuvaihtoehtoja. Vapun viettoon suosittelemme sipulinäkkäriä, joka toimii erittäin hyvin joko sellaisenaan tai suolaisen levitteen kera.

Lisäksi, mitä olisi piknik-kori ilman suklaata? Haluamme vielä muistuttaa teitä meidän mahtavasta raakasuklaatarjonnasta: LOVECHOCK, SOFREE ja BENJAMISSIMO. Kyseiset suklaat ovat kaikki luomulaatuisia – suurin osa näistä jopa vegaanisia.

Piknik-herkut löydät esim. Ruohonjuuresta, Lifesta sekä Punnitse ja Säästä -myymälöistä.

Hauskaa ja erittäin herkullista Vappua!

PS. Kurkista meidän some-tilejä Facebookissa ja Instagramissa.
Vappukilpailu lähestyy, ja sinulla on mahdollisuus voittaa raikkaat vappuherkut!