VEGEPROTEIINISEKOITUS

SENSITIVE GUT SUKLAA

Vegaaninen

Monipuolinen

Vatsaystävällinen

Kotimainen

Vegeproteiinisekoitus Sensitive Gut Suklaa

Makrobios Sensitive Gut Vegeproteiinisekoitus on innovatiivinen ja aidosti hyvänmakuinen proteiinivalmiste. Herne- ja kauraproteiinin yhdistelmä muodostaa erinomaisen aminohappoprofiilin. Kasvikuituja pilkkova alfa-galaktosidaasi-entsyymi helpottaa ruuansulatusta, joten tuote sopii myös herkkävatsaisille. Sisältää myös vegaaneille välttämättömän ja kasvissyöjille hyödyllisen B12-vitamiinilisän. Makeutettu ainoastaan luontaisilla aromeilla ja stevialla.

Miksi Vegeproteiinisekoitus Sensitive Gut Suklaa?

Herne- ja kauraproteiinin yhdistelmä – erinomainen aminohappokoostumus
Vatsaystävällinen entsyymilisän ansiosta
B12-vitamiinilisä
Erinomainen maku – vain luontaiset makuaineet
Ei sisällä laktoosia, sokeria tai hiivaa
Pakkaus sisältää mittalusikan
Kehitetty ja valmistettu Suomessa

Osta tästä!

Käyttötarkoitus

  • Lisäproteiinin lähteeksi ja proteiininsaannin varmistamiseen
  • Treenin jälkeiseen palautumiseen
  • Herkkävatsaisille sopiva kasviproteiinin lähde

Ainesosat

  • Herneproteiini (71,6%), kauraproteiini (17,9%), kaakaojauhe, makeutusaine (stevioliglykosidit), luontainen vanilja-aromi,
    alfagalaktosidaasientsyymi, metyylikobalamiini. Raaka-aineiden alkuperä EU ja ei-EU.
  • Ravintoarvot per 100 g:
    Energia 1618 kJ / 387 kcal
    Rasvaa 7,4 g
    josta tyydyttyneitä 1,9 g
    Hiilihydraattia 8,3 g
    Sokeria 0,3 g
    Ravintokuitua 6,9 g
    Proteiinia 69 g
    Suolaa 1,4 g
  • Päiväannos (2 mittalusikallista) sisältää: 10 μg B12-vitamiinia*, ja 60 GalU alfa-galaktosidaasientsyymiä. (*400% päivän saantisuosituksesta).
  • Purkki: 450 g.
  • Käyttöohje: Sekoita 2 mittalusikallista (2 rkl, 15g) proteiinijauhetta ja 2,5-3 dl haluamaasi nestettä, esim. makeuttamatonta kasvimaitoa. Pakkauksessa mukana annostelulusikka.

Löydät Makrobios-tuotteet muun muassa seuraavista myyntipisteistä