Muut tuotemerkkimme

Lue lisää edustamistamme tuotemerkeistä klikkaamalla logoja.

Benjamissimo

Benjamissimo on bulgarialainen premium-suklaa, jonka salaisuus ovat korketasoiset Nicaraguassa tuotetut Reilun kaupan kaakaopavut yhdistettynä laadukkaaseen ruoko- tai kookossokeriin. Bio Benjamin -suklaat ovat suklaamaailman vallankumous, joka vie aistisi seikkailuun. Benjamissimo suklaat ovat 100 % vegaanisia ja luomulaatuisia eivätkä sisällä gluteenia tai prosessoitua sokeria.
Verkkosivusto

GetRaw

GetRAW (Ruotsi) on skandinaaviseen makumaailmaan täydellisesti kolahtava sarja kotikeittiössä kehittettyjä luomuraakapatukoita. Patukoiden makumaailma on moneen muuhun raakapatukkaan verrattuna freesi, sillä tuotteissa ei maistu liiaksi taateli, vaan reippaasti kunkin tuotteen oma makunsa (kuten lakritsi, toffee, marja tai suklaa). Patukat ovat ainutlaatuisen toffeemaisia koostumukseltaan, minkä vuoksi sarja niittää uusia faneja perheen pienimmistä vanhimpiin.
Verkkosivusto

Plamil

Plamil (UK) on vegaanisten suklaiden, suklaalevitteiden sekä majoneesien uranuurtajaklassikko. Jo vuodesta 1960 asti toimineen yrityksen arvomaailmassa korostuu laadukkuus, eettisyys sekä ympäristöystävällisyys. Plamilin ”synnittömän” herkullisten tuotteiden valmistukseen käytetään vain parhaita, aitoja raaka-aineita, joista monet ovat luomulaatuisia ja Reilun kaupan periaatteella tuotettuja. Plamilin laajan tuotevalikoiman tuotanto toteutetaan 100% uusiutuvilla energianlähteillä.
Verkkosivusto

Pukka

Pukka (UK) valmistaa puhtaimmista luomuyrteistä koukuttavan maukkaita teesekoituksia ja huippulaadukkaita, uniikkeja lisäravinteita. Visuaalisestikin herkullisesta ayurvedisestä teevalikoimasta löytyy useita vaihtoehtoja jokaiseen makuun, hetkeen, elämäntilanteeseen ja tarpeeseen. Sarjan lisäravinteet –saatavana jauheina tai ainoastaan yrttejä sisältävinä kapseleina – perustuvat terveyttä eri tavoin tukeviin luomuyrtteihin ja niiden nerokkaisiin yhdistelmiin. Toiminnan keskiössä on laatu ja korkein etiikka.
Verkkosivusto

Sonnentor

Sonnentor (Itävalta) on yli 20 vuotta toiminut luomuyrttejä ja -mausteita valmistava perinteikäs, mutta ajan hermolla elävä yritys, joka uskoo luonnolla olevan parhaat reseptit hyvään ja terveeseen elämään. Huikean laajan valikoiman tuotteiden ensiluokkaisen laadun maistaa välittömästi. Yrityksen toiminnassa korostuvat luonnonläheisyys, perinteiden kunnioittaminen sekä sosiaalinen vastuu.
Verkkosivusto

Vitamont

Vitamont (Ranska) luomutäysmehut ja -smoothiet
Verkkosivusto

Sunita

Sunita (UK) on valmistaa korkealaatuisia Välimeren herkkuja luomulaatuisesti. Tuotevalikoimasta löytyy muun muassa makuhermoja helliviä halvoja sekä pestokastikkeita, jotka sopivat niin pastoihin, salaatteihin kuin leivän päälle. Yrityksessä arvostetaan eettistä ja ekologista tuotantoketjua, joka kunnioittaa sekä maapallon asukkeja että itse planeettaa.
Verkkosivusto

Bear

BEAR Nibbles (UK) valmistaa lasten karkkimaisia herkkuja, joiden aineosalistasta löytyy ainoastaan ainesosia, jotka kasvavat puissa ja pelloilla. Eli hedelmiä ja marjoja, jotka hyödynnetään hauskoihin jojo-tyylisiin rulliin (YoYo) kokonaan (ei tiivisteenä), matalassa lämpötilassa käsiteltyinä. BEAR inspiroi ihmisiä syömään niin kuin luonto alun perin tarkoitti, tekemättä kompromisseja nautinnoissa. Lempeä karhu (BEAR) seikkailee värikkäissä tuotepakkauksissa, joista löytyy erilaisia hauskoja, kehittäviä keräilykortteja.
Verkkosivusto

Clearspring

Clearspring (UK) on perinteikäs huippulaadukkaiden japanilaisten ja eurooppalaisten luomuelintarvikkeiden tuottaja, jonka valikoimaan kuuluu tuotteita levistä öljyhin ja gluteenittomiin jauhoihin. Vain parhaimmista raaka-aineista perinteisten reseptien mukaan artesaanityönä valmistetut tuotteet edistävät käyttäjiensä hyvinvointia arjen valintana. Clearspring-tuotteisiin ei koskaan ole lisätty prosessoitua sokeria ja ne ovat kasvipohjaisia ja gluteenittomia.
Verkkosivusto

Ecover

Ecover (Belgia) on siivous- ja puhdistusaineiden vihreä ja vallankumouksellinen edelläkävijä, jonka kiehtova toiminta lähti ideasta lähes 40 vuotta sitten. Sen ensimmäinen fosfaatiton pesujauhe oli vahva avaus uudenlaiselle, ympäristöä kunnioittavalle puhdistukselle. Ecoverin idea ja kasvipohjaisista ainesosista tehonsa saavat pyykki- ja kodinpuhdistustuotteet keräävät vahvaa kannatusta ympäri maailman. Ecover kehittää jatkuvasti tapoja valjastaa uusinta vihreää tiedettä hellävaraisiin puhdistusaineisiin.
Verkkosivusto

Le Pain des Fleurs

Le Pain des Fleurs (Ranska) valmistaa täyteläisen maukkaita ja hurmaavan rapeita gluteenittomia luomunäkkileipiä, joiden herkullisuus on ennenkuulumatonta. Sarjan valikoimassa on useita täysin luonnollisiin aineksiin pohjautuvia, runsaskuituisia makuvaihtoehtoja suolaisista klassikoista hienostuneen makeisiin rouskuteltaviin. Le Pain des Fleurs klassikkotuote on tattarinäkkäri, mutta vakiovalikoimasta löytyy nykyään makuja muun muassa quinoasta sipuliin, kaakaosta maamanteliin ja uusimpina kaura sekä maissi.
Verkkosivusto

Ministry of Tea

Kahden lontoolaisen kaveruksen vuonna 2002 perustama Ministry of Tea valmistaa luomuviljellyistä raaka-aineista erilaisia ympäri maailmaa peräisin olevia teelaatuja. Laajasta sarjasta löydät mm. puhtaat ja raikkaat vihreät teet, mausteiset chait, aromaattiset rooibokset ja eksoottiset pu-ehr-teet. Makuyhdistelmät ovat tarkkaan harkittuja ja erittäin täyteläisiä, joten ne sopivat takuulla vaativammallekin teenystävälle. Upeiden makujen ohella “Teeministeriön” pakkauksetkin ovat todella kauniita ja ilo makumatkailijan silmille!
Verkkosivusto

humble warrior

Brändin ovat perustaneet lontoolainen aviopari Rosh ja Andy. Roshin Sri Lankan matkojen inspiroimina he halusivat paljastaa idän upeiden mausteiden ja kasvien salat, ja pakata ne juomiin, jotka sekä näyttäisivät että maistuisivat mahtavilta! Juomat ovat vähäkalorisia, vegaanisia eikä niihin ole lisätty sokeria. humble warrior tuottaa juomansa pienissä erissä pohjois-Lontoossa ja käyttää valmistuksessaan vanhoja käsityötekniikoita, kuten kylmäpanemista, tislausta ja uuttamista. Juomat ovat terveellisiä, maultaan monikerroksisia ja -vivahteisia, ja ne sopivat erinomaisesti myös ruuan pariksi. humble warriorille on myös erityisen tärkeää KUINKA bisnestä tehdään. Kasvit hankitaan pieniltä tuottajilta ympäri maailmaa, valmistetaan käsityönä juomiksi ja pakataan lasipulloihin. 2% jokaisesta myydystä pullosta ohjataan Sri Lankaan SOS Lapsikylän toimintaan, joka tukee ja asuttaa sodan ja ympäristökatastrofin orpouttamia lapsia. Verkkosivusto

Bio-Kult

Bio-Kult (UK) on laadukas maitohappobakteerivalmisteiden sarja, jonka tuotteet perustuvat useiden eri elävien bakteerikantojen sekoituksiin. Sarjan perustuote sisältää 14 eri bakteerikantaa (1 kasvipohjainen kapseli sisältää 2 miljardia elävää mikro-organismia). Lisäksi sarjassa on lapsille kehitetty tuote, sekä täsmätuotteet Candidan hoitoon, sekä virtsateiden ja suoliston hyvinvointia tukemaan. Bio-Kult valittiin Iso-Britanniassa vuoden 2017 apteekkituotteeksi.
Verkkosivusto

Faith in Nature

Faith in Nature (UK) on eettisiin ja luonnollisiin kosmetiikkatuotteisiin erikoistunut yritys, joka on uskonut luonnon voimaan jo yli 40 vuotta. Yrityksen huikean tarinan alussa kukaan ei edes puhunut vihreästä kosmetiikasta ja se oli erittäin vaihtoehtoista. Faith in Naturen tarina jatkuu yhä vahvempana ja sen tuoteinnovaatiot ihastuttavat yli 30 maassa. Sarjan periaattena on, että jokaisella pitäisi olla mahdollisuus nauttia siitä, mitä luonto voi meille parhaimmillaan tarjota. Kuitenkin sitä suuresti kunnioittaen.
Verkkosivusto

La Bio Idea

La Bio Idea (Hollanti) on luonnonmukaisesti tuotettuihin, Välimeren keittiön perusraaka-aineisiin erikoistunut yritys. Sen tuotevalikoimasta löytyy herkullisia klassikoita aina pastoista papuihin ja tomaattikastikkeista oliiviöljyihin. Huippulaadukkaat raaka-aineet ja yksinkertaiset reseptit takaavat aidon ja intensiivisen makuelämyksen. La Bio Idea:n tuotteiden valmistuksessa arvostetaan perinteitä ja rautaista ammattitaitoa, minkä takia tuotteiden luomuviljely sekä -tuotanto toteutetaan Välimeren alueilla, pääosin Italiassa.
Verkkosivusto

Georganics

Georganics (UK) perustettiin vuonna 2014 muutama vuosi sen jälkeen, kun toinen perustajista oli ryhtynyt valmistamaan itse luonnonmukaisia hammastahnoja ystäväpiirilleen. Sana hyvistä lisäaineettomista suunhoitotuotteista kiiri pian ja nyt yritys on jo laajentunut Euroopan laajuiseksi. Georganicsin tuotteissa ei käytetä mitään synteettisiä, mahdollisesti ihmiselle tai ympäristölle haitallisia kemikaaleja vaan kaikki raaka-aineet ovat täysin luonnonmukaisia. Brändi kiinnittää myös paljon huomiota pakkausten ekologisuuteen ja kierrätettävyyteen. Jos siis etsit erittäin luonnonmukaista, kattavaa ja toimivaa suunhoitosarjaa, se on tässä!
Verkkosivusto

Scheckter’s

Scheckter’s (UK) on GMO-vapaiden luomuenergiajuomien valmistaja. Juomasarjasta löytyy neljä raikasta juomaa, jotka on maustettu luonnollisilla marjoilla ja yrteillä, ja makeutettu luomuruokosokerilla. Juomien energisoivat vaikutukset ovat peräisin luomuguaranasta sekä -raakakahvipavuista. Scheckter’s missiona on tarjota lisäaineettomia ja luonnollisia energiajuomavaihtoehtoja, joiden maku valloittaa aitoudellaan.
Verkkosivusto

Wedderspoon

Wedderspoon (Kanada) valmistaa laadukasta raakamanukahunajaa Uudessa-Seelannissa, kestävän kehityksen periaatteella. Yritys on kehittänyt oman KFactor-järjestelmänsä, joka varmistaa usealla mittarilla manukahunajan tarkan jäljitettävyyden aidon manukahunajan lähteelle manukapensaaseen, sekä lopputuotteen koskemattomuuden. Wedderspoon on maailman ensimmäinen GMO-vapaaksi sertifioitu manukahunaja.
Verkkosivusto

King Soba

King Soba-brändin takana on perheyritys, jonka tavoitteena on tuoda aasialaisen ruokakulttuurin maukkaimmat palat kaikkien saataville, terveellisesti ja ilman turhia lisäaineita! Valikoimasta löytyvät erilaiset täysjyvänuudelit, miso-keitot ja valmiit ateriaratkaisut mutkattomaan arkiruokailuun. Kaikki King Soban tuotteet ovat luomua, gluteenittomia ja vegaanisia eikä GMO-muunneltuja raaka-aineita käytetä. Epämääräisiä lisäaineita tai aromivahventeita tuotteista ei myöskään löydy, vaan King Soba käyttää tuotteissaan vain aitoja luomulaatuisia mausteita ja yrttejä. Raaka-aineina käytettävät viljat viljellään kestävällä tavalla ja Fair Traden standardien mukaisesti. King Soba on monessa vientimaassaan kategoriansa myyntijohtaja, eikä ihme sillä tuotteet ovat todella maukkaita ja kaiken lisäksi vielä terveellisiä!
Verkkosivusto