Reseptit

Gluteeniton Leivontajauho

Gluteeniton leivontajauho on perusjauho, joka soveltuu kaikkeen leivontaan, ruoanlaittoon, suurustamiseen jne.

Nillan Leipä: 5dl leivontajauhoa, ½ tl suolaa, n. 4 dl vettä,3-4 rkl. oliiviöljyä, kuivattuja nokkosia. Valmistus: Sekoita jauhot, suola, nokkoset ja vesi. Lisääöljy. Sekoita kunnes taikina on sitkeää. Annostele uunipellille. Paista uunissa n. 25 min (200´C) kunnes pinta ruskistuu.

 

 
 
 

 

 

Jos sinulla on hyvä resepti tuotteistamme, lähetä se meille!

Keräämme parhaillaan uusia reseptejä sivustoomme.

 
 
Uutiset......
   

 

~~~ Oy MakroBios Ab ~~~ Hangontie 2493b, 10660 Tammisaari ~~~ Y-Tunnus 0772717-3 ~~~ Kuluttajapalvelu 019-204 456 ~~~ Myynti 019-204 457 ~~~

MakroBios Oy © 2010 Kaikki oikeudet pidätetään.