Reseptit

Hirssi

Hirssi on luontaisesti gluteeniton, emäksinen vilja,hyvä magnesiumin, kaliumin ja piin lähde. Hirssistä saa maukkaita puuroja ja sitä voi käyttää esim. riisinsijaan laatikoissa, lisäkkeenä. Paahtamalla kuivalla pannulla ennen keitämistä saat siitä irtonaisempaa jamaukkaampaa.

Perusohje 4 hengelle: 2dl hirssiä, n.4,5dl vettä, suolaa. Valmistus: Pese hirssi lävikössä kylmällä juoksevalla vedellä. Kiehauta ja lisää suola, anna hautua miedollalämmöllä, kannen alla n. 25min. Puuroksi keitettäessälisää hieman  veden määrää ja pidennä keittoaikaa.

 
 
 

 

 

Jos sinulla on hyvä resepti tuotteistamme, lähetä se meille!

Keräämme parhaillaan uusia reseptejä sivustoomme.

 
 
Uutiset......
   

 

~~~ Oy MakroBios Ab ~~~ Hangontie 2493b, 10660 Tammisaari ~~~ Y-Tunnus 0772717-3 ~~~ Kuluttajapalvelu 019-204 456 ~~~ Myynti 019-204 457 ~~~

MakroBios Oy © 2010 Kaikki oikeudet pidätetään.