Muut tuotemerkkimme

Lue lisää edustamistamme tuotemerkeistä klikkaamalla logoja.

Against the Grain

Against the Grain (UK) on laaduk.kaiden gluteenittomien ja lisäaineettomien keksien valmistaja. Yrityksen missiona on tarjota luomulaatuisia keksejä myös erikoisruokavalioita noudattaville, mausta tinkimättä. Keksit sopivatkin niin gluteenittomaan, maidottomaan, munattomaan kuin vegaaniseenkin ruokavalioon. Herkullisista makuvaihtoehdoista löytyy takuulla suosikit jokaiseen makuun.
Verkkosivusto

Bear

BEAR Nibbles (UK) valmistaa lasten karkkimaisia herkkuja, joiden aineosalistasta löytyy ainoastaan ainesosia, jotka kasvavat puissa ja pelloilla. Eli hedelmiä ja marjoja, jotka hyödynnetään hauskoihin jojo-tyylisiin rulliin (YoYo) kokonaan (ei tiivisteenä), matalassa lämpötilassa käsiteltyinä. BEAR inspiroi ihmisiä syömään niin kuin luonto alun perin tarkoitti, tekemättä kompromisseja nautinnoissa. Lempeä karhu (BEAR) seikkailee värikkäissä tuotepakkauksissa, joista löytyy erilaisia hauskoja, kehittäviä keräilykortteja.
Verkkosivusto

Bounce

Bounce (Australia) on australialaispariskunnan perustama yritys, joka valmistaa terveellisiä energiapalloja. Yritys perustettiin reilu 10 vuotta sitten, kun pariskunta kaipasi kauppojen hyllyille aidosti terveellisiä ja ravintorikkaita, mutta samalla maukkaita välipaloja. Tänä päivänä Bouncen valikoimasta löytyy laaja kattaus gluteenittomia, ravitsevia ja ennen kaikkea herkullisia välipalavaihtoehtoja, jotka kulkevat helposti matkassa mukana ja sopivat myös erikoisruokavalioita noudattaville.
Verkkosivusto

Clearspring

Clearspring (UK) on perinteikäs huippulaadukkaiden japanilaisten ja eurooppalaisten luomuelintarvikkeiden tuottaja, jonka valikoimaan kuuluu tuotteita levistä öljyhin ja gluteenittomiin jauhoihin. Vain parhaimmista raaka-aineista perinteisten reseptien mukaan artesaanityönä valmistetut tuotteet edistävät käyttäjiensä hyvinvointia arjen valintana. Clearspring-tuotteisiin ei koskaan ole lisätty prosessoitua sokeria ja ne ovat kasvipohjaisia ja gluteenittomia.
Verkkosivusto

Dream

Dreamin (USA) kasvipohjaisten, luomulaatuisten juomien ja jogurttien kattavan tuotesarjan juuret ulottuvat yli 40 vuoden taakse aikaan, jolloin vaihtoehtoja ei juurikaan ollut tarjolla. Dream edusti jo tuolloin uudenlaista, terveellistä tapaa elää ilman eläinperäisiä tuotteita. Se on edelleenkin sitoutunut tarjoamaan ihmisille ympäri maailman innovatiivisia mahdollisuuksia elää terveellisesti – vapaasti ilman rajoitteita ja hyvästä mausta pätkääkään tinkimättä.
Verkkosivusto

Faith in Nature

Faith in Nature (UK) on eettisiin ja luonnollisiin kosmetiikkatuotteisiin erikoistunut yritys, joka on uskonut luonnon voimaan jo yli 40 vuotta. Yrityksen huikean tarinan alussa kukaan ei edes puhunut vihreästä kosmetiikasta ja se oli erittäin vaihtoehtoista. Faith in Naturen tarina jatkuu yhä vahvempana ja sen tuoteinnovaatiot ihastuttavat yli 30 maassa. Sarjan periaattena on, että jokaisella pitäisi olla mahdollisuus nauttia siitä, mitä luonto voi meille parhaimmillaan tarjota. Kuitenkin sitä suuresti kunnioittaen.
Verkkosivusto

Goodio

Goodio (Suomi) on vuonna 2015 perustettu yritys, joka valmistaa suosittuja raakasuklaita innovatiivisilla resepteillä. Raakasuklaareseptit ovat saaneet inspiraationsa Suomen luonnosta, ja makuvaihtoehdoista löytyykin muun muassa tyrnimarjoilla ja metsämustikalla maustettuja raakasuklaalevyjä ja -patukoita. Goodio peräänkuuluttaa toiminnassaan kestävyyttä, hyvinvointia sekä läpinäkyvyyttä, ja kertookin kuluttajille avoimesti koko tuotantoketjunsa vaiheet aina kaakaopavun keräämisestä Afrikassa tai Etelä-Amerikassa, raakasuklaan valmistamiseen ja paketoimiseen Helsingissä.
Verkkosivusto

Le Pain des Fleurs

Le Pain des Fleurs (Ranska) valmistaa täyteläisen maukkaita ja hurmaavan rapeita gluteenittomia luomunäkkileipiä, joiden herkullisuus on ennenkuulumatonta. Sarjan valikoimassa on useita täysin luonnollisiin aineksiin pohjautuvia, runsaskuituisia makuvaihtoehtoja suolaisista klassikoista hienostuneen makeisiin rouskuteltaviin. Le Pain des Fleurs klassikkotuote on tattarinäkkäri, mutta vakiovalikoimasta löytyy nykyään makuja muun muassa quinoasta sipuliin, kaakaosta maamanteliin ja uusimpina kaura sekä maissi.
Verkkosivusto

Kung Markatta

Kung Markatta (Ruotsi) luomuelintarvikkeet
Verkkosivusto

Onoff Spices!

OnOff Spices! (Alankomaat) sarjasta löytyy Suomen ensimmäiset luomulaatuiset thai-ruokatahnat, 100% luonnollisilla ainesosilla! Thaimaassa eettisesti käsin valmistetut tahnat ovat suorastaan luvattoman helppokäyttöisiä ja maukkaita. Sarjan tulinen srirachakastike hurmaa luomulaadullaan ruokaansa potkua kaipaavan ja trenditietoisen.
Verkkosivusto

Plamil

Plamil (UK) on vegaanisten suklaiden, suklaalevitteiden sekä majoneesien uranuurtajaklassikko. Jo vuodesta 1960 asti toimineen yrityksen arvomaailmassa korostuu laadukkuus, eettisyys sekä ympäristöystävällisyys. Plamilin ”synnittömän” herkullisten tuotteiden valmistukseen käytetään vain parhaita, aitoja raaka-aineita, joista monet ovat luomulaatuisia ja Reilun kaupan periaatteella tuotettuja. Plamilin laajan tuotevalikoiman tuotanto toteutetaan 100% uusiutuvilla energianlähteillä.
Verkkosivusto

Pukka

Pukka (UK) valmistaa puhtaimmista luomuyrteistä koukuttavan maukkaita teesekoituksia ja huippulaadukkaita, uniikkeja lisäravinteita. Visuaalisestikin herkullisesta ayurvedisestä teevalikoimasta löytyy useita vaihtoehtoja jokaiseen makuun, hetkeen, elämäntilanteeseen ja tarpeeseen. Sarjan lisäravinteet –saatavana jauheina tai ainoastaan yrttejä sisältävinä kapseleina – perustuvat terveyttä eri tavoin tukeviin luomuyrtteihin ja niiden nerokkaisiin yhdistelmiin. Toiminnan keskiössä on laatu ja korkein etiikka.
Verkkosivusto

Sonnentor

Sonnentor (Itävalta) on yli 20 vuotta toiminut luomuyrttejä ja -mausteita valmistava perinteikäs, mutta ajan hermolla elävä yritys, joka uskoo luonnolla olevan parhaat reseptit hyvään ja terveeseen elämään. Huikean laajan valikoiman tuotteiden ensiluokkaisen laadun maistaa välittömästi. Yrityksen toiminnassa korostuvat luonnonläheisyys, perinteiden kunnioittaminen sekä sosiaalinen vastuu.
Verkkosivusto

So Free

So Free (UK) vegaaniset suklaalevyt ja -levitteet
Verkkosivusto

Terra

Terra (USA) tarjoaa kiehtovan elämyksen niin näkö- kuin makuaistille värikkäiden sipsien muodossa. Jo yli 20 vuotta toimineen yrityksen intohimona on tuottaa herkullisia ja laadukkaita sipsejä eettisesti. Käsin kerätyistä, eksoottisista juureksista sekä kasviksista koostuvat sipsisekoitukset vievät herkuttelijan jännittävälle, kulinaristiselle makumatkalle.
Verkkosivusto

Vitamont

Vitamont (Ranska) luomutäysmehut ja -smoothiet
Verkkosivusto

Alibi

Alibi (UK) on kolmen eri makuvaihtoehdon kupliva vitamiinijuomasarja. Sitrus, granaattiomena ja mustikka komeilevat juomien makuina, ja jokainen näistä sisältää 21 vitamiinin, kivennäisaineen ja yritin terveellisen sekoituksen. Juomissa ei ole lisättyä sokeria, eikä mitään keinotekoista. Alibin motto on “live life to the full”.
Verkkosivusto

Berryfect

Berryfect (Suomi) on marjajauhetuotesarja, joka johdattelee maistajansa upeilla makupareillaan keskelle Suomen kauneinta luontoa. Marjajauheet ovat 100%:sti täyttä marjaa. Marjat kuivataan matalassa lämpötilassa säilyttäen marjojen arvokkaat ravintoaineet parhaalla mahdollisella tavalla – marjajauheet ovat siis elinvoimaista raakaravintoa! Värisuoran, karpalo-puolukan, mustikka-mustaherukan ja tyrnin, joukosta löytyy taatusti suosikki jokaisen makuun.
Verkkosivusto

Captain Kombucha

Captain Kombucha (Portugali) on innovatiivinen, terveysvaikutuksistaan tunnettuja kombucha-juomia valmistava yritys. Luontaisesti fermentoituneet ja makeutetut, probioottiset kombuchat valmistetaan käsin laadukkaimmista luomuraaka-aineista. Sarjan viidestä kiehtovasta makuvaihtoehdosta (originaali, ananas-persikka, cayennepippuri, vadelma ja kookos) löytyy suosikki tilanteeseen kuin tilanteeseen.
Verkkosivusto

Destination

Destination (Ranska) on kahvien, teejuomien, kaakaoiden ja sokerituotteiden luomutuotesarja, joka syntyi intohimosta ruokaan ja matkailuun. Tästä kehittyi perheyritys, joiden toimintaa ohjaa luomu ja vastuullisuus. Sarjasta löytyy hinta-laatusuhteeltaan ylivoimaiset kahvisekoitukset joka hetkeen ja joka makuun: paahteisuudesta ja kahvipaputyypistä voi valita oman suosikkikombonsa. Korkealaatuiset kahvipavut paahdetaan ja pussitetaan Bordeaux:ssa.
Verkkosivusto

Drop of Life

Drop of Life (Kreikka) on aivan ainutlaatuinen ekstraneitsyt luomuoliiviöljy, joka sisältää huikean korkean pitoisuuden “pahan” LDL-kolesterolin hapettumista estäviä polyfenoleita (tuotteella on Euroopan elintarviketurvallisuutta valvovan EFSAn hyväksymä terveysväittämä. Pienen perheyrityksen oliivitila sijaitse Arkadian alueella ja sen tuottama öljy pakataan valolta suojaan tummiin lasipulloihin.
Verkkosivusto

Foodin

Foodin (Suomi) on jyväskyläläinen perheyritys, joka maahantuo ja valmistaa laadukkaita luomuelintarvikkeita aina vaikuttavimmista yrteistä proteiineihin ja viljoihin. Yrityksen toiminnan kulmakiviä ovat raaka-aineiden laadukkuus, puhtaus, aitous sekä eettisyys ja kestävä kehitys. Taatakseen tämän, Foodin työskentelee tiiviissä yhteistyössä tarkoin valikoitujen pienten viljelijäyhteisöjen kanssa ympäri maailmaa.
Verkkosivusto

Hippeas

Hippeas (UK) kutsuu mukaansa jokaisen modernin ajan hipin, joka haluaa hyvää keholle, mielelle ja maaperälle. Hippeas ei seuraa snacktaivaan esi-isiä, vaan kulkee omia polkujaan. Keveät, rapean rouskuvat ja kuitupitoiset Hippeas-kikhernesuikerot sekä ”maistuvat hyvältä” että ”tekevät hyvää”. Koska kikherne vapauttaa kasvaessaan typpeä maaperään, Hippeas uskookin, että muutos lähtee alhaalta ylöspäin ja jokaisesta myydystä Hippeas-pussista lahjoitetaan osa Farm Africa -järjestölle. Organisaatio edistää eteläisen Afrikan viljelijöiden tuottavuutta ja tietoisuutta ilmastonmuutoksesta auttaen näin heitä parantamaan perheidensä tulevaisuutta. Peas, Love & Giving back.

Verkkosivusto

Island Bakery

Island Bakery (UK) on kielen vieviin luomukeksien valmistamiseen erikoistunut yritys. Yrityksen toimintaa ohjaa paikallisuus ja ympäristövastuullisuus, mistä kertoo muun muassa vuonna 2012 rakennettu tehdas, jonka toiminta pyörii paikallisilla uusiutuvilla energianlähteillä (tuuli- ja vesivoima). Luomuraaka-aineista valmistetut keksit ihastuttavat aidoilla mauillaan ja takuuvarmoilla makupareilla, kuten suklaa-inkivääri ja sitruuna-valkosuklaa.
Verkkosivusto

Lovechock

Lovechock (Alankomaat) valmistaa Euroopan suosituimmiksi tituleerattuja luomulaatuisia raakasuklaapatukoita ja -levyjä käsityönä. Tuotteiden ideana on tarjota nauttijalleen ensirakastumista muistuttava tunne raakasuklaan ”rakkauskemikaalien” ansiosta. Lovechokin kauniit tuotteet on pakattu täysin biohajoavaan materiaaliin ja jokainen tuote sisältää avaajansa päivää voimaannuttavan, inspiroivan sanoman. Yritys uskoo reiluun kauppaan, huippulaatuun ja ekologisuuteen.
Verkkosivusto

Organic Health

Organic Health (Suomi) on Tampereella vaikuttava luomuruokatukku ja -maahantuoja. Yritys valmistaa myös omia luomu- ja Reilun Kaupan tuotteita, joista tunnetuin on laadukas Himalajan Ruususuola. Organic Healthin tavoitteena on tarjota kuluttajille korkealaatuisia luomu- ja lähituotteita hyvää makua unohtamatta.
Verkkosivusto

Primrose’s Kitchen

Primrose’s Kitchen (UK) on nuoren Primrose-nimisen brittinaisen perustama yritys, joka valmistaa naturopaattiseen ravitsemukseen perustuvia, huippumaukkaita ja monipuolisia mysli- ja granolasekoituksia. Tuotteiden tavoitteena on tehdä tasapainoisen ruokavalion ylläpitäminen helpoksi, hauskaksi ja kauniiksi. Myslien ja granoloiden tarkkaan mietityissä ainesosaluetteloissa vilisee jännittäviä aineksia, kuten vihanneksia, joiden ansiosta tuotteet sopivat mainiosti muillekin aterioille kuin vain aamiaiselle.
Verkkosivusto

Roo’bar

Roo’bar (Bulgaria) on sarja huippulaadukkaita luomuraakapatukoita, josta löytyy suosikki jokaisen makuun. Vain 4-5 raaka-aineesta (pääosin superfoodeista, pähkinöistä ja kuivatuista hedelmistä) valmistetut patukat ovat mainio energiapitoinen ja ravitseva välipalavaihtoehto kaikenikäisille ja -kokoisille, myös erikoisruokavalioita nuodattaville.
Verkkosivusto

Sunita

Sunita (UK) on valmistaa korkealaatuisia Välimeren herkkuja luomulaatuisesti. Tuotevalikoimasta löytyy muun muassa makuhermoja helliviä halvoja sekä pestokastikkeita, jotka sopivat niin pastoihin, salaatteihin kuin leivän päälle. Yrityksessä arvostetaan eettistä ja ekologista tuotantoketjua, joka kunnioittaa sekä maapallon asukkeja että itse planeettaa.
Verkkosivusto

TMOSalz

TMO Salz (Saksa) on vuonna 2005 perustettu yritys, jonka päätuotteena on mineraalirikas Kuolleenmeren suola. Yrityksessä arvostetaan laatua ja luonnollisuutta, ja taatakseen tämän 100%:sti, Kuolleestamerestä kerätty suola pakataan mahdollisimman nopeasti ja täysin käsittelemättömästi. Kuolleenmeren suola on mitä laadukkain suola niin ruoanlaittoon kuin ihonhoitoon.
Verkkosivusto

Öländska Bönchips

Öländska Bönchips (Ruotsi) sai alkunsa täysin vahingossa, kun Öölantiin muuttanut ruotsalaispariskunta oli valmistamassa vierailleen falafeleja ruskeista pavuista. Taikina epäonnistui, eikä soveltunut falafeleiden tekoon, mutta kekseliäs pariskunta päätti kokeilla paahtaa siitä ohuita lastuja. Niin syntyivät ensimmäiset papusipsit, ja samalla reseptillä tehtyjä papusipsejä toimitetaan tänä päivänä Öölannista käsin ympäri Skandinaviaa. Sipsien pääraaka-aineet, kuitupitoiset ruskeat pavut, tulevat suoraan Öölannin lähiluomutilalta.
Verkkosivusto

Aloe Dent

Optiman Aloedent (Alankomaat) fluorittomat ja SLS-vapaat hammastahnat
Verkkosivusto

Amaizin

Amaizin (Alankomaat) valmistaa luomulaatuisia, eksoottisia herkkuja aina pavuista kookosmaitoon ja salsakastikkeista nuudeleihin. Yritys tekee innovatiivista yhteistyötä paikallisten tuottajien kanssa ympäri maailmaa. Amaizin ja sen valmistamat tuotteet ovat saaneet inspiraationsa aidoista ja autenttisista mauista sekä eettisistä toimintatavoista.
Verkkosivusto

Bio-Kult

Bio-Kult (UK) on laadukas maitohappobakteerivalmisteiden sarja, jonka tuotteet perustuvat useiden eri elävien bakteerikantojen sekoituksiin. Sarjan perustuote sisältää 14 eri bakteerikantaa (1 kasvipohjainen kapseli sisältää 2 miljardia elävää mikro-organismia). Lisäksi sarjassa on lapsille kehitetty tuote, sekä täsmätuotteet Candidan hoitoon, sekä virtsateiden ja suoliston hyvinvointia tukemaan. Bio-Kult valittiin Iso-Britanniassa vuoden 2017 apteekkituotteeksi.
Verkkosivusto

Bett'r

Bett’r (BG) maustetut luomukookoslastut
Verkkosivusto

Chi

Chi (UK) sai alkunsa, kun Thaimaassa häämatkallaan kookosveteen ihastunut Jonathan Newman yritti etsiä vastaavaa tuotetta kotimaastaan Iso-Britanniasta, tuloksetta. Hän perusti yrityksen, jonka intohimona oli tuoda myös eurooppalaisille markkinoille aitoa, lisäaineetonta kookosvettä. Sittemmin yrityksen tuotevalikoima on laajentunut myös muihin kookosvalmisteisiin, kuten kookosöljyyn ja kookosmaitoihin. Chi:n tuotteet valloittavat luonnollisella makeudellaan, joka on peräisin thaimaalaisesta makeasta kookospähkinälajikkeesta. Yrityksen toiminnassa korostuu laadun ja alkuperän tärkeys sekä yhteiskunnallinen vastuu.
Verkkosivusto

Dr Martins

Dr Martins (Itävalta) on Brasiliasta kotoisin olevan Dr Antonio Martins:in perustama yritys, joka valmistaa 100% luomulaatuisia kookosvesiä, -mehuja sekä -maitojuomia. Tuotteet valmistetaan Brasiliassa, Sri Lankassa sekä Filippiineillä kasvavista tuoreista, nuorista kookoksista mahdollisimman vähällä käsittelyllä, luontoa kunnioittaen. Nämä GMO-vapaat, terveelliset juomat ihastuttavat raikkaalla, aidolla maullaan.
Verkkosivusto

Ecover

Ecover (Belgia) on siivous- ja puhdistusaineiden vihreä ja vallankumouksellinen edelläkävijä, jonka kiehtova toiminta lähti ideasta lähes 40 vuotta sitten. Sen ensimmäinen fosfaatiton pesujauhe oli vahva avaus uudenlaiselle, ympäristöä kunnioittavalle puhdistukselle. Ecoverin idea ja kasvipohjaisista ainesosista tehonsa saavat pyykki- ja kodinpuhdistustuotteet keräävät vahvaa kannatusta ympäri maailman. Ecover kehittää jatkuvasti tapoja valjastaa uusinta vihreää tiedettä hellävaraisiin puhdistusaineisiin.
Verkkosivusto

GetRaw

GetRAW (Ruotsi) on skandinaaviseen makumaailmaan täydellisesti kolahtava sarja kotikeittiössä kehittettyjä luomuraakapatukoita. Patukoiden makumaailma on moneen muuhun raakapatukkaan verrattuna freesi, sillä tuotteissa ei maistu liiaksi taateli, vaan reippaasti kunkin tuotteen oma makunsa (kuten lakritsi, toffee, marja tai suklaa). Patukat ovat ainutlaatuisen toffeemaisia koostumukseltaan, minkä vuoksi sarja niittää uusia faneja perheen pienimmistä vanhimpiin.
Verkkosivusto

Kookie Cat

Kookie Cat (Bulgaria) luomukeksit
Verkkosivusto

La Bio Idea

La Bio Idea (Hollanti) on luonnonmukaisesti tuotettuihin, Välimeren keittiön perusraaka-aineisiin erikoistunut yritys. Sen tuotevalikoimasta löytyy herkullisia klassikoita aina pastoista papuihin ja tomaattikastikkeista oliiviöljyihin. Huippulaadukkaat raaka-aineet ja yksinkertaiset reseptit takaavat aidon ja intensiivisen makuelämyksen. La Bio Idea:n tuotteiden valmistuksessa arvostetaan perinteitä ja rautaista ammattitaitoa, minkä takia tuotteiden luomuviljely sekä -tuotanto toteutetaan Välimeren alueilla, pääosin Italiassa.
Verkkosivusto

Natumi

Natumi (Saksa) on perinteikäs, maultaan ainutlaatuisia, luomulaatuisia kasvipohjaisia maitojuomia ja -kermavalmisteita tuottava yritys. Se on itse kehittänyt useita tuotantolaitteistaan, joista sen keskellä maaseutua sijaitsevassa huipputeknologisessa tuotantopisteessä valmistetaan muun muassa monessa maassa klassikoksi noussutta kauramaitoa. Tuotteiden raaka-aineet hankitaan mahdollisimman läheltä. Yritys toimii usealla taholla luonnonsuojelun ja vähempiosaisten hyvinvoinnin edistämiseksi.
Verkkosivusto

Pip Organic

Pip Organic (UK) on perustettu Lontoossa, missionaan valmistaa lapsille (ja aikuisillekin) maukkaita luomumehuja, joiden laadussa tai maussa ei ikinä tehdä kompromisseja. Sarjan pillijuomat valmistetaan aina luomuaineksista, eikä niissä koskaan käytetä mehutiivisteitä, lisättyä sokeria, makeutusaineita, säilöntäaineita, väriaineita eikä lisäaineita. Tuotteet sisältävät ainoastaan ravitsevia luomuhedelmiä. Sarjan 100% täysmehusta kylmäpuristettuja mehuja löytyy makuina mansikka-mustaherukka, samea omena sekä mango-ananassmoothie.
Verkkosivusto

Primeal

Primeal (Ranska) on lähes 30 vuotta sitten perustettu yritys, joka valmistaa luomuelintarvikkeita päivän jokaiselle aterialle. Yrityksen ensimmäisestä tuotteesta, luomuquinoasta, valikoima on laajentunut jo yli 300 käytännölliseen luomuelintarvikkeeseen. Primeal arvostaa kestävää ja läpinäkyvää tuotantoketjua, jolla voidaan taata kuluttajalle laadukas ja ekologinen lopputuote.
Verkkosivusto

Roo'biotic

Roo’biotic (BG) gluteenittomat luomuraakapallot
Verkkosivusto

Scheckter’s

Scheckter’s (UK) on GMO-vapaiden luomuenergiajuomien valmistaja. Juomasarjasta löytyy neljä raikasta juomaa, jotka on maustettu luonnollisilla marjoilla ja yrteillä, ja makeutettu luomuruokosokerilla. Juomien energisoivat vaikutukset ovat peräisin luomuguaranasta sekä -raakakahvipavuista. Scheckter’s missiona on tarjota lisäaineettomia ja luonnollisia energiajuomavaihtoehtoja, joiden maku valloittaa aitoudellaan.
Verkkosivusto

Supertreats

Supertreats (UK) sai alkunsa, kun suomalais-englantilainen perheenäiti kyllästyi siihen, ettei markettien hyllyiltä löytynyt suklaankorviketta, joka ei sisältäisi kofeiinia, teobromiinia tai teollista sokeria. Niinpä hän aloitti omat reseptikehittelynsä vastaavan tuotteen valmistamiseksi ja muutamien kuukausien jälkeen täydellinen resepti oli syntynyt. Antioksidanttisesta carob-hedelmästä, kookoskukkanektarista, kaakaovoista sekä erilaisista luonnollisista mausteista syntyi luonnollinen herkku, joka maistuu yhtä herkulliselta kuin maitosuklaa, mutta ei aiheuta sokerin ja kofeiinin tavoin ylikierroksia.
Verkkosivusto

Wedderspoon

Wedderspoon (Kanada) valmistaa laadukasta raakamanukahunajaa Uudessa-Seelannissa, kestävän kehityksen periaatteella. Yritys on kehittänyt oman KFactor-järjestelmänsä, joka varmistaa usealla mittarilla manukahunajan tarkan jäljitettävyyden aidon manukahunajan lähteelle manukapensaaseen, sekä lopputuotteen koskemattomuuden. Wedderspoon on maailman ensimmäinen GMO-vapaaksi sertifioitu manukahunaja.
Verkkosivusto