Muut tuotemerkkimme

Lue lisää edustamistamme tuotemerkeistä klikkaamalla logoja.

Benjamissimo

Benjamissimo on bulgarialainen premium-suklaa, jonka salaisuus ovat korketasoiset Nicaraguassa tuotetut Reilun kaupan kaakaopavut yhdistettynä laadukkaaseen ruoko- tai kookossokeriin. Bio Benjamin -suklaat ovat suklaamaailman vallankumous, joka vie aistisi seikkailuun. Benjamissimo suklaat ovat 100 % vegaanisia ja luomulaatuisia eivätkä sisällä gluteenia tai prosessoitua sokeria.
Verkkosivusto

GetRaw

GetRAW (Ruotsi) on skandinaaviseen makumaailmaan täydellisesti kolahtava sarja kotikeittiössä kehittettyjä luomuraakapatukoita. Patukoiden makumaailma on moneen muuhun raakapatukkaan verrattuna freesi, sillä tuotteissa ei maistu liiaksi taateli, vaan reippaasti kunkin tuotteen oma makunsa (kuten lakritsi, toffee, marja tai suklaa). Patukat ovat ainutlaatuisen toffeemaisia koostumukseltaan, minkä vuoksi sarja niittää uusia faneja perheen pienimmistä vanhimpiin.
Verkkosivusto

Plamil

Plamil (UK) on vegaanisten suklaiden, suklaalevitteiden sekä majoneesien uranuurtajaklassikko. Jo vuodesta 1960 asti toimineen yrityksen arvomaailmassa korostuu laadukkuus, eettisyys sekä ympäristöystävällisyys. Plamilin ”synnittömän” herkullisten tuotteiden valmistukseen käytetään vain parhaita, aitoja raaka-aineita, joista monet ovat luomulaatuisia ja Reilun kaupan periaatteella tuotettuja. Plamilin laajan tuotevalikoiman tuotanto toteutetaan 100% uusiutuvilla energianlähteillä.
Verkkosivusto

Pukka

Pukka (UK) valmistaa puhtaimmista luomuyrteistä koukuttavan maukkaita teesekoituksia ja huippulaadukkaita, uniikkeja lisäravinteita. Visuaalisestikin herkullisesta ayurvedisestä teevalikoimasta löytyy useita vaihtoehtoja jokaiseen makuun, hetkeen, elämäntilanteeseen ja tarpeeseen. Sarjan lisäravinteet –saatavana jauheina tai ainoastaan yrttejä sisältävinä kapseleina – perustuvat terveyttä eri tavoin tukeviin luomuyrtteihin ja niiden nerokkaisiin yhdistelmiin. Toiminnan keskiössä on laatu ja korkein etiikka.
Verkkosivusto

Sonnentor

Sonnentor (Itävalta) on yli 20 vuotta toiminut luomuyrttejä ja -mausteita valmistava perinteikäs, mutta ajan hermolla elävä yritys, joka uskoo luonnolla olevan parhaat reseptit hyvään ja terveeseen elämään. Huikean laajan valikoiman tuotteiden ensiluokkaisen laadun maistaa välittömästi. Yrityksen toiminnassa korostuvat luonnonläheisyys, perinteiden kunnioittaminen sekä sosiaalinen vastuu.
Verkkosivusto

Vitamont

Vitamont (Ranska) luomutäysmehut ja -smoothiet
Verkkosivusto

Sunita

Sunita (UK) on valmistaa korkealaatuisia Välimeren herkkuja luomulaatuisesti. Tuotevalikoimasta löytyy muun muassa makuhermoja helliviä halvoja sekä pestokastikkeita, jotka sopivat niin pastoihin, salaatteihin kuin leivän päälle. Yrityksessä arvostetaan eettistä ja ekologista tuotantoketjua, joka kunnioittaa sekä maapallon asukkeja että itse planeettaa.
Verkkosivusto

Bear

BEAR Nibbles (UK) valmistaa lasten karkkimaisia herkkuja, joiden aineosalistasta löytyy ainoastaan ainesosia, jotka kasvavat puissa ja pelloilla. Eli hedelmiä ja marjoja, jotka hyödynnetään hauskoihin jojo-tyylisiin rulliin (YoYo) kokonaan (ei tiivisteenä), matalassa lämpötilassa käsiteltyinä. BEAR inspiroi ihmisiä syömään niin kuin luonto alun perin tarkoitti, tekemättä kompromisseja nautinnoissa. Lempeä karhu (BEAR) seikkailee värikkäissä tuotepakkauksissa, joista löytyy erilaisia hauskoja, kehittäviä keräilykortteja.
Verkkosivusto

Clearspring

Clearspring (UK) on perinteikäs huippulaadukkaiden japanilaisten ja eurooppalaisten luomuelintarvikkeiden tuottaja, jonka valikoimaan kuuluu tuotteita levistä öljyhin ja gluteenittomiin jauhoihin. Vain parhaimmista raaka-aineista perinteisten reseptien mukaan artesaanityönä valmistetut tuotteet edistävät käyttäjiensä hyvinvointia arjen valintana. Clearspring-tuotteisiin ei koskaan ole lisätty prosessoitua sokeria ja ne ovat kasvipohjaisia ja gluteenittomia.
Verkkosivusto

Ecover

Ecover (Belgia) on siivous- ja puhdistusaineiden vihreä ja vallankumouksellinen edelläkävijä, jonka kiehtova toiminta lähti ideasta lähes 40 vuotta sitten. Sen ensimmäinen fosfaatiton pesujauhe oli vahva avaus uudenlaiselle, ympäristöä kunnioittavalle puhdistukselle. Ecoverin idea ja kasvipohjaisista ainesosista tehonsa saavat pyykki- ja kodinpuhdistustuotteet keräävät vahvaa kannatusta ympäri maailman. Ecover kehittää jatkuvasti tapoja valjastaa uusinta vihreää tiedettä hellävaraisiin puhdistusaineisiin.
Verkkosivusto

Le Pain des Fleurs

Le Pain des Fleurs (Ranska) valmistaa täyteläisen maukkaita ja hurmaavan rapeita gluteenittomia luomunäkkileipiä, joiden herkullisuus on ennenkuulumatonta. Sarjan valikoimassa on useita täysin luonnollisiin aineksiin pohjautuvia, runsaskuituisia makuvaihtoehtoja suolaisista klassikoista hienostuneen makeisiin rouskuteltaviin. Le Pain des Fleurs klassikkotuote on tattarinäkkäri, mutta vakiovalikoimasta löytyy nykyään makuja muun muassa quinoasta sipuliin, kaakaosta maamanteliin ja uusimpina kaura sekä maissi.
Verkkosivusto

Primrose’s Kitchen

Primrose’s Kitchen (UK) on nuoren Primrose-nimisen brittinaisen perustama yritys, joka valmistaa naturopaattiseen ravitsemukseen perustuvia, huippumaukkaita ja monipuolisia mysli- ja granolasekoituksia. Tuotteiden tavoitteena on tehdä tasapainoisen ruokavalion ylläpitäminen helpoksi, hauskaksi ja kauniiksi. Myslien ja granoloiden tarkkaan mietityissä ainesosaluetteloissa vilisee jännittäviä aineksia, kuten vihanneksia, joiden ansiosta tuotteet sopivat mainiosti muillekin aterioille kuin vain aamiaiselle.
Verkkosivusto

Raw Halo

Raw Halon raakasuklaissa yhdistyy rakkaus hyvään suklaaseen sekä terveellisyys ja tinkimätön laatu. Suklaa valmistetaan perulaisista reilun kaupan kaakaopavuista, ja valikoimasta löytyy myös vegaanisia vaihtoehtoja, ja herkullinen maku syntyy vain pienellä määrällä sokeria. Raw Halo sopii terveellisiin elintapoihin ja on täydellinen suklaaelämys.
Verkkosivusto

Bio-Kult

Bio-Kult (UK) on laadukas maitohappobakteerivalmisteiden sarja, jonka tuotteet perustuvat useiden eri elävien bakteerikantojen sekoituksiin. Sarjan perustuote sisältää 14 eri bakteerikantaa (1 kasvipohjainen kapseli sisältää 2 miljardia elävää mikro-organismia). Lisäksi sarjassa on lapsille kehitetty tuote, sekä täsmätuotteet Candidan hoitoon, sekä virtsateiden ja suoliston hyvinvointia tukemaan. Bio-Kult valittiin Iso-Britanniassa vuoden 2017 apteekkituotteeksi.
Verkkosivusto

Destination

Destination (Ranska) on kahvien, teejuomien, kaakaoiden ja sokerituotteiden luomutuotesarja, joka syntyi intohimosta ruokaan ja matkailuun. Tästä kehittyi perheyritys, joiden toimintaa ohjaa luomu ja vastuullisuus. Sarjasta löytyy hinta-laatusuhteeltaan ylivoimaiset kahvisekoitukset joka hetkeen ja joka makuun: paahteisuudesta ja kahvipaputyypistä voi valita oman suosikkikombonsa. Korkealaatuiset kahvipavut paahdetaan ja pussitetaan Bordeaux:ssa.
Verkkosivusto

Faith in Nature

Faith in Nature (UK) on eettisiin ja luonnollisiin kosmetiikkatuotteisiin erikoistunut yritys, joka on uskonut luonnon voimaan jo yli 40 vuotta. Yrityksen huikean tarinan alussa kukaan ei edes puhunut vihreästä kosmetiikasta ja se oli erittäin vaihtoehtoista. Faith in Naturen tarina jatkuu yhä vahvempana ja sen tuoteinnovaatiot ihastuttavat yli 30 maassa. Sarjan periaattena on, että jokaisella pitäisi olla mahdollisuus nauttia siitä, mitä luonto voi meille parhaimmillaan tarjota. Kuitenkin sitä suuresti kunnioittaen.
Verkkosivusto

La Bio Idea

La Bio Idea (Hollanti) on luonnonmukaisesti tuotettuihin, Välimeren keittiön perusraaka-aineisiin erikoistunut yritys. Sen tuotevalikoimasta löytyy herkullisia klassikoita aina pastoista papuihin ja tomaattikastikkeista oliiviöljyihin. Huippulaadukkaat raaka-aineet ja yksinkertaiset reseptit takaavat aidon ja intensiivisen makuelämyksen. La Bio Idea:n tuotteiden valmistuksessa arvostetaan perinteitä ja rautaista ammattitaitoa, minkä takia tuotteiden luomuviljely sekä -tuotanto toteutetaan Välimeren alueilla, pääosin Italiassa.
Verkkosivusto

Natumi

Natumi (Saksa) on perinteikäs, maultaan ainutlaatuisia, luomulaatuisia kasvipohjaisia maitojuomia ja -kermavalmisteita tuottava yritys. Se on itse kehittänyt useita tuotantolaitteistaan, joista sen keskellä maaseutua sijaitsevassa huipputeknologisessa tuotantopisteessä valmistetaan muun muassa monessa maassa klassikoksi noussutta kauramaitoa. Tuotteiden raaka-aineet hankitaan mahdollisimman läheltä. Yritys toimii usealla taholla luonnonsuojelun ja vähempiosaisten hyvinvoinnin edistämiseksi.
Verkkosivusto

Scheckter’s

Scheckter’s (UK) on GMO-vapaiden luomuenergiajuomien valmistaja. Juomasarjasta löytyy neljä raikasta juomaa, jotka on maustettu luonnollisilla marjoilla ja yrteillä, ja makeutettu luomuruokosokerilla. Juomien energisoivat vaikutukset ovat peräisin luomuguaranasta sekä -raakakahvipavuista. Scheckter’s missiona on tarjota lisäaineettomia ja luonnollisia energiajuomavaihtoehtoja, joiden maku valloittaa aitoudellaan.
Verkkosivusto

Wedderspoon

Wedderspoon (Kanada) valmistaa laadukasta raakamanukahunajaa Uudessa-Seelannissa, kestävän kehityksen periaatteella. Yritys on kehittänyt oman KFactor-järjestelmänsä, joka varmistaa usealla mittarilla manukahunajan tarkan jäljitettävyyden aidon manukahunajan lähteelle manukapensaaseen, sekä lopputuotteen koskemattomuuden. Wedderspoon on maailman ensimmäinen GMO-vapaaksi sertifioitu manukahunaja.
Verkkosivusto